DNA Boldenone productpagina

Daarnaast is het populair onder atleten doordat het de conditie verbetert. Boldenone wordt toegediend door middel van injectie en hier gaat het om de langwerkende variant Boldenone Undecylenate, die één keer per week geïnjecteerd moet worden. Deze steroïde moet altijd samen met testosteron worden gebruikt als basissteroïde voor de cyclus. Je uithoudingsvermogen tijdens de training zal verbeteren wat uiteindelijk de spiergroei zal verbeteren. Ook zal de gebruiker een versneld metabolisme te hebben wanner ze Equipoise gebruiken.

  • Het moet ook de totale tijd tot volledig testosteronherstel aanzienlijk verkorten; Het totale herstel kan echter nog enkele maanden na PCT duren.
  • Het wordt vrijwel altijd gecombineerd met Testosteron en gaat dan de omzetting van Testosteron naar oestrogeen tegen.
  • Boldenone undecylenate van Unique Pharma is een gedehydrogeneerd analoog van testosteron.
  • Een kuur met boldenone vindt plaats door middel van injectie en is een relatief langdurige kuur.

Boldenone is ook wel bekend onder de merknamen Equipoise en Ganabol. Het is van oudsher een steroïde die door dierenartsen gebruikt wordt, maar is ook beschikbaar als een variant die voor mensen geschikt is. In het verleden was de voornaamste reden om Boldenone te gebruiken het feit dat er een grote beschikbaarheid was vanuit de Mexicaanse diergeneeskunde. Tijdens cutten Boldenone kan ook behulpzaam zijn als je wilt droogtrainen.

WAT IS BOLDENONE UNDECYLENATE?

Het is niet nodig om meer dan 500 mg per week te gebruiken wanneer Boldenone met andere anabole steroïden wordt gecombineerd. Zeer ervaren gebruikers nemen doseringen van 700 tot 1000 mg per week. Bijwerkingen Met name het negatieve effect van Equipoise wordt slecht uitgedrukt en praktisch niet gevoeld. Door de structuur van Boldenone kan het niet worden omgezet in oestrogeen, maar bij niet-gestandaardiseerde doseringen is er nog steeds een risico op aromatisering. Gynaecomastie kan alleen optreden bij hoge doses bij mensen die gevoelig zijn voor oestrogeen. Als u een hogere hoeveelheid gaat gebruiken dan de aanbevolen doses, moet u Tamoxifen of Clomid kopen.

  • Merk op dat boldenone te koop verscheen in de tweede helft van de vorige eeuw.
  • Deze vorm van krachttraining wordt cutten genoemd en kan in een kuur gecombineerd worden met winstrol, testosteron propionaat, en trenbolon acetaat of parabolan.
  • Deze steroïde wordt door de meeste mannen goed verdragen en kan zelfs door vrouwen worden gebruikt.
  • Bij het vergoten van de stikstofretentie van de spiercellen wordt ervoor gezegd dat spiercellen meer eiwitten gaan vasthouden.
  • Als gevolg hiervan bestaat er geen productie van een orale vorm van deze steroïde.

Het effect van het medicijn wordt versterkt door de ether Undecylenate, die ongeveer drie weken in het bloed zit. De meeste gebruikers zullen de doseringen in tweeën delen en elke week op maandag en donderdag toedienen. De halfwaardetijd van dit https://drniluferbahadirli.com/zorgwekkende-bijwerkingen-van-halotestin-ontdekt/ steroïde is ongeveer veertien dagen, wat zorgt voor een langzamere afgifte en activiteit van het hormoon. Bijvoorbeeld voor bulking of cutting omdat het in beide gevallen zorgt voor een toename van spiermassa zonder veel vocht vast te houden.

Welke kleding dragen tijdens je vakantie op Kreta?

Beide speelsters waren voorlopig geschorst nadat ze in de zomer van 2022 positief waren getest op de anabole steroïde boldenone, terwijl bij Moore ook sporen van nandrolon waren aangetroffen. Bij een hoorzitting overtuigden zij het tribunaal dat het consumeren van vervuild vlees de oorzaak was geweest van de bij het WTA-toernooi in Bogota afgenomen positieve test. De schorsing is met onmiddellijke ingang opgeheven, hoewel Gatica in verband met een andere zaak nog niet mag terugkeren op de tennisbaan.

Als Equipoise iets gemeen heeft met een ander anabool steroide hormonen, zou het testosteron zijn, maar EQ zoals het algemeen bekend is, is uniek op zichzelf. Al decennia lang werd aangenomen dat Equipoise sterk leek op Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate). Deze veronderstelling was gedeeltelijk gebaseerd op opmerkingen van wijlen Dan Duchaine over de steroïde.

EQ (Equipoise / Boldenone) 250mg OX Pharma

Het is daarom aan te raden om altijd goed onderzoek te doen voordat jij het gebruikt. In het gedeelte Equipoise-injectie kunt u producten van andere fabrikanten zien. We raden u ook aan om vertrouwd te raken met het volledige gedeelte over injecteerbare steroïden.

Kuurpakket “ADVANCED” UP

Voor mannen geldt een minimum van 400 milligram en een maximum van 800 milligram per week. Vrouwen moeten kiezen voor een lagere dosis van 50 tot 150 milligram per week. Het is absoluut de moeite waard om onze Boldenon Undecylenate te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Boldenon Undecylenate aan tegen een onverslaanbaar lage prijs.

Dosering Boldenone Undecylenate

Het heeft ook een positief effect op het vasthouden van stikstof in de spieren, wat resulteert in een verbeterd herstel en uithoudingsvermogen. Boldenone heeft een laag aromatiserend effect, wat betekent dat het minder kans heeft op oestrogeengerelateerde bijwerkingen zoals vochtretentie en gynecomastie. Vrouwen die meer spiermassa willen Boldenone is ook geliefd bij vrouwen. Dat komt omdat het bijna nooit vermannelijking van het lichaam veroorzaakt. Vrouwen gebruiken boldenon altijd in een lagere dosis dan mannen. Daarom, als een gebruikelijk doseringsprotocol voor mannen 200 tot 400 mg per week is, dan zou het voor vrouwen 50 tot 75 mg per week moeten zijn.

Het tweede belangrijke voordeel van de anabolen steroïden is een directe toename in kracht. Er zijn veel mensen welke denken, dat het niet zo is dat je meer kracht krijgt. Het is echter alleen bij creatine (dit is geen anabolen steroïde, maar helpt om de verzuring in de spieren tegen te gaan) en botox het geval. De meeste anabolen steroïden veranderen de hormoon huishouding en het metabolisme. Anabolen klinkt voor sommige mensen als een wondermiddel, voor mensen die in een korte tijd veel spiermassa willen winnen.

Boldenone kopen

Een PCT-plan stimuleert de natuurlijke productie van testosteron en bevordert een efficiënter herstel. Als testosteron echter geen base vertegenwoordigt, moet u ervoor zorgen dat u een minimale testosteronvervangende therapiegebonden dosis toepast op basis van de testosteronverbinding die u kiest. Zorg ervoor dat uw dieet cholesterolvriendelijk is en voldoende omega-vetzuren bevat. Het gebruik van veel cardiovasculaire activiteit wordt ook sterk aanbevolen. Een cholesterolvriendelijke levensstijl zal erg belangrijk zijn en zou de meeste die Equipoise gebruiken moeten beschermen.

× ¿Cómo puedo ayudarte?